Collagen Beauty Marigold CremCollagen Beauty Marigold Crem
körömvirág kivonatot tartalmazó krém

 

A profi krém

A krémet igényes, érzékeny, finom, kiszáradt, pattanásos, visszérre és allergiára hajlamos bőrre ajánljuk. Mélyen hidratálja a bőrt, megvédve a kiszáradástól és a fotoöregedés hatásaitól. A körömvirág kivonatot, alantoint, ureát, C- illetve E vitamint tartalmazó mikrokapszulákkal gazdagított krém nyugtatja a bőrt és regenerálja, visszaadva egészséges kinézetét, javítva színvilágát. Ásványi szűrőt tartalmaz, amely az érzékeny bőr számára is biztonságos.

 

 

Collagen Beauty Eye Care Collagen Beauty Eye Care
revitalizáló szemránckrém

 

Tiszta tekintet

A szem körüli bőr kivételesen finom, ezért speciális kezelésre van szüksége. A krém a kollagén polipeptideinek, a hozzáadott tengeri algáknak és A vitaminnak köszönhetően intenzíven hidratálja, liftingeli, és ápolja a szem körüli bőrt, megvédve azt a szabad gyököktől.Csökkenti a duzzanatokat, és kivilágosítja a szem körüli bőrt így az egyenletesen sima és sugárzó lesz. A krémet ajánljuk érzékeny szemű embereknek és azoknak is, akik kontaktlencsét hordanak.

 

 

Collagen Beauty Day Care

 

Collagen Beauty Day Care

hidratáló nappali krém


Reggeli finomság egész nap

A hihetetlenül könnyű krém intenzíven hidratálja, kisimítja és ápolja az arc és a dekoltázs bőrét egész nap. A krémben található kollagén megvédi a bőrt a foto-öregedés hatásai elől, feszesebbé teszi, meggátolja a megereszkedését és jól láthatóan javítja az arc kontúrjait.

 

 

 

Collagen Beauty Night CareCollagen Beauty Night Care

regeneráló éjszakai krém


A megérdemelt pihenés


A krém gyorsan visszaadja a fáradt bőr kondícióját, vitalitását, amelyet egy hosszú nap után elvesztett. Természetes megújulásra és regenerációra serkenti a bőrt, amely így sima és rugalmas lesz. Megszünteti a vízhiányt, visszaadva a bőr belső csillogását. A bőr az éjszaka elmúltával finom, laza és kipihent lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

  • Ajánlatok

Asztali nézet