Collagen Beauty GLA Revive

 

Collagen Beauty GLA Revive
fiatalság-koncentrátum


Ébreszd fel magadban a fiatalságot!

Ez a nemmindennapi krém a modern kozmetológia legújabb felfedezésein alapul. Természetes, a szervezet által nagy mértékben hasznosítható Collagen Beauty kollagént valamint GLA complex-et tartalmaz, amelynek forrása a kerti uborkafű-olaj. Ez a két összetevő olyan magas koncentrációban került felhasználásra a krémben, ahogy más kozmetikumgyártóknál eddig még soha. Ez az, ami ezt a terméket kivételesen hatásossá és különlegessé teszi a világpiacon. 

Collagen Beauty GLA Revive - a fiatalság koncentrátum hatásosan fiatalítja meg a bőrt, és gyors ütemben visszaállítja a bőr sejtjeinek homeosztázisát. 

A krém minden bőrtípus ápolására és védelmére alkalmas, különösen az érzékeny és igényes bőrre (a kiszáradt, irritált, allergiára hajlamos bőrre). Tökéletesn beszívódik, a bőrt finommá és simává téve. Használata ajánlott napozás után, és fürdőt, depilációt követően is. Tökéletes alap a sminkeléshez. 

Ha a Collagen Beauty GLA Revive - fiatalság koncentrátumot használjuk, nem szükséges szemkörnyék-krémet használnunk! Különleges receptúrája tökéletesen megfelel még az oly érzékeny bőr ápolására is, mint a szemkörnyék.

GLA Complex (gammalinolén sav) a prosztaglandin prekurzora, amely a bőr működéséhez nélkülözhetetlen anyag. A GLA hiány hatására a bőr elveszíti megfelelő tulajdonságait, szárazzá, kevésbé elasztikussá és kevésbé ellenállóvá válik a külső tényezőkre. A Collagen Beauty GLA Revive krémben található GLA Complex kiegészíti a természetes GLA hiányt. Helyreállít minden zavart a bőrsejtek működésében. 

Collagen Beauty GLA Revive tartalmaz még:

  • búzaolajat - mely gazdag természetes E vitamin forrás (és fiatalság-vitaminnak is nevezik). Az E vitamin a bőrnek vitalitást és ragyogást ad, oxigénnel telíti azt, halványítja a pigmentfoltokat, és élénkíti a sejtek anyagcseréjét.
  • a páfrányfenyő kivonat (Ginkgo Biloba) - a világon a leginkább nagyratartott antioxidáns, amely hatásosan távolítja el a bőrből a szabad gyököket. Tömíti és erősíti a hajszálérfalakat is, aminek következtében azok elasztikusabbá válnak, és hatékonyabban juttatják az oxigént és a tápanyagokat a sejtekhez. A páfrányfenyő kiválóan enyhíti az irritációt, és megelőzi a bőr fáradtságát.

 

 

 

 

 

Hírek

  • Ajánlatok

Asztali nézet